martes, 7 de enero de 2014

Iniciación al Reiki I en Espai de Llum

TALLER DE INICIACIÓ DE REIKI - I
Reiki és un sistema de sanació i autosanació natural d’origen oriental en que les persones actuen com a fil conductor per transmetre l’Energia Universal que ens envolta i nodreix, mitjançant l’aplicació de  les mans sobre el cos,  en diferents posicions.
El nostre Ser està conformat per diferents capes o cossos que es diferencien en funció de la seva freqüència de vibració (cos físic, cos eteri, cos emocional, cos mental, cos austral...).
Reiki, que literalment significa “ Energia Universal de vida”, actua a través de la capacitat que te l’energia de transmetre’s de manera intel·ligent, per arribar-hi allà on es necessària (des de la part mes tangible a la més sotil del nostre ser), harmonitzant  així els diferents xacres o boques d’energia del cos i actuant directament sobre la causa del desequilibri.
Reiki  tracta el cos de forma integral, eliminant antics patrons d’estancament  que son origen de malestar o malaltia física, psíquica o emocional. Així doncs, entre d’altres disfuncions, és adequat pel tractament del dolor en general, per la recuperació funcional d’articulacions, per l’estrès, l’ansietat, per potenciar el sistema immunològic, per  regularitzar el sistema nerviós, etc.
Reiki és  patrimoni de tots i tothom pot potencialment aplicar-se Reiki o aplicar-ho a altres persones, a animals,  a plantes ,  o inclús als aliments i a l’aigua per millorar les seves propietats.
Reiki és prendre consciencia de Unitat, és creixement,  és respecte per la vida i el planeta,  és capacitat de rebre a través de donar.
Reiki és Amor Universal... és , en definitiva,  la nostra pròpia essència.


Proper dimarts 28 de gener de 2014, de 16 a 21 h
a Espai de Llum

Facilitat per Josep Manel Martí (terapeuta i Mestre de Reiki)

Recomanable menjar lleuger (evitar carn i alcohol)

Reservas: Jose Manuel Martí.
Av. Joan XXIII,  junto nº 19
08320  El Masnou

Tel .  93 5557549 / 699769513

No hay comentarios:

Publicar un comentario