martes, 23 de julio de 2019

"Buscando en el baul de los recuerdos"


Ja fa casi 10 anys de les primeres intervencions d' Espai de Llum a la  Radio:

Espai Radio
Emoció i superació
  • Programa emès el 4 de maig de 2013 a Radio Premià de Mar, presentat i dirigit per Oriol Lugo (Psicòleg i Coach) , amb la col·laboració i entrevista personal a Josep Manel Martí en qualitat de terapeuta i director del Centre Espai de Llum.
Emoció i superació es un programa interactiu per a persones que busquen ser felices i s’esforcen dia a dia. Perquè no hi ha res més important que una bona salut mental i emocional. Parlem de com gestionar les nostres emocions, de com desenvolupar les nostres habilitats i de com superar i aconseguir tot allò que ens proposem a la vida.

Despertar
  • Programa emès el 4 d’abril de 2011 a Radio Kanal Barcelona, presentat i dirigit per Jesanie Chávez, sobre l’equilibri dels espais a través del Feng Shui, amb la presencia i col·laboració de Rosa Rius (Presidenta de l’ Associació de Consultors de Feng Shui de Parla Hispana) i de Josep Manel Martí (Consultor professional de Feng Shui i responsable del Centre Espai de Llum).


  • Programa Despertar (Radio Kanal Barcelona) emès el 20 d’abril de 2011, sobre l’equilibri energètic del cos , la ment i les emocions.


La Veu del Cor
  • Programa emès el 24 d’octubre de 2009 a Radio Premià de Mar, presentat i dirigit per Jordi Morella (terapeuta i mestre de Reiki), sobre espiritualitat, els massatges i el despertar de la consciència, amb la col·laboració i entrevista a Josep Manel Martí (terapeuta i director del Centre Espai de Llum).


No hay comentarios:

Publicar un comentario